One Frame Movement
Monday Agbonze Jr            

 Citadelic festival 2022 

26 MEI - 17H30       Thursday Circle at Ensemble
   ONE FRAME MOVEMENT
            melodische en ritmische thema’s met weelderige harmonieën

Met bas, piano en drum puzzelt en improviseert One Frame Movement eigen composities bijeen, om ze vervolgens weer uit elkaar te trekken.

"Een EP met heel veel variatie, heel veel oriëntaties. Check it out" - LeFtO op Stubru en Worldwide FM

"Hun eerste EP kan wat ons betreft zó tussen GoGo Penguin, Portico Quartet en De Beren Gieren worden gecatalogiseerd. [...] Benieuwd wat deze heren verder nog uit hun virtuoze mouwen plannen te schudden – spannend zal het ongetwijfeld steeds zijn." - Indiestyle

"Zalig hoe ze jazz en blues met mekaar vermengen tot een swingend dansnummer voor mensen die niet bang zijn van oneven getallen." - Luminous Dash

Het trio schreef live soundtracks voor stille films (Kunstencentrum BUDA) en muziek voor hedendaagse dans (Ehren Verrelst, KCA Antwerpen). In 2020 kregen ze een residentie en releaseshow in creatieve krachtcentrale Onder Stroom. Single Caligari won de prijs van Best Music Video op Cut to: Gent Festival.

In juni 2021 werd de band meegenomen door Brussels Jazz Weekend in het liveproject Brussels Jazz Alert. In juli 2021 waren ze in residentie in Het Bos. In september werkten ze met Peter Desmedt/Studio Ledeberg in Flagey aan een nieuwe liveset.

Marijn Claeys - toetsen
Anton Lambert - elektronica & contrabas
Sander De Block - drums & percussie<

AFGELAST

 

met de geweldige steun van De Vlaamse Gemeenschap en de Stad Gent

 

website © lepetitchevalier 2022